Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

Ocena sklepu: 9,77
(2343 opinii)

Ilość opinii: 889
Łączna ocena: 9.9
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 1454
Łączna ocena: 9,7
Procent opinii pozytywnych: 98%

Opinie w serwisie Wszystkie (2343) Pozytywne (97,9%) Neutralne (1,2%) Negatywne (0,8%)

Przemysław, 14 listopada 2019
Ocena użytkownika:
ok
Teresa, 14 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Szybki kontakt - potwierdzenie zamówienia, ale na wysyłkę trzeba było trochę poczekać. Fajny system zyskiwania punktów za zakupy.
Karolina, 14 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Polecam w 100%
Malwina, 14 listopada 2019
Ocena użytkownika:
wszytsko w porządku
Janusz, 14 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Komunikatywność najwyższego formatu , ekspresowa dostawa a zamówione produkty bardzo dobrej jakości Polecam zdecydowanie.
Lucyna, 14 listopada 2019
Ocena użytkownika:
dobry kontakt, szybka realizacja, polecam
Edyta, 10 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Fantastyczny kontakt, dziękuję:)
Aleksandra, 7 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Świetny kontakt i współpraca. Bardzo pomocni.
Sara, 7 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Poleciłbym znajomym
Małgorzata, 7 listopada 2019
Ocena użytkownika:
POLECAM
Andrzej, 7 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Pełny profesjonalizm. POLECAM
Michał, 7 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Wszystko ok, meble bardzo solidne i warte ceny
Dariusz, 5 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Sklep dokonał terminowej dostawy mebli, na zamówienie składały się biurka, komody, witryny, regały i krzesła o łącznej wartości 22 746,87 zł. Wykonawca zrealizował zamówienie należycie i udzielił 2 letniej gwarancji na dostarczone krzesła.
Karol, 2 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Bardzo szybka wysyłka, genialna obsługa Klienta! Polecam bardzo!
Janusz, 2 listopada 2019
Ocena użytkownika:
Sklep rzetelnie wykonuje swoje usługi. Produkty są dobrej jakości, a zamówienie dociera bez żadnych uszkodzeń.
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie, za ocenę produktów oraz za prenumeratę newslettera.
1 pkt
za 1 zł