Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

(3980 opinii)

Ilość opinii: 938
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 3042
Procent opinii pozytywnych: 99%

Opinie w serwisie Wszystkie (3042) Pozytywne (98,8%) Neutralne (0,7%) Negatywne (0,5%)

Monika, 23 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Profesjonalnie
Agnieszka, 23 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Nie ma uwag, wszystko było bardzo sprawnie i starannie.
Kamil, 21 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Bardzo dobra obsługa
Mirela, 21 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Szybko bez problemu. Towar dobrze zapakowany
Joanna, 20 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Dzień dobry. Super obsługa, super podejście do klienta. Odpowiedzi na wszystkie zapytania ''dręczące'' kupującego były satysfakcjonujące. Polecam innym! Pozdrawiam. Joanna
Mirosława, 20 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Stół szklany który zakupiłam prezentuje się przepięknie. Jest delikatny i nie przytłacza swoim wyglądem małego salonu. Produkt godny polecenia
Renata, 19 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Polecam, towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki, doskonała jakość. Szafka pod tv prezentuje się doskonale.
Beata, 16 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko ok Polecam
Paweł, 16 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie. Polecam!
Tadeusz, 16 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
oki
Marta, 12 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Polecam, super kontakt
Tomasz, 11 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko ok, poza oznaczeniami kartonów. W kartonie nr 1 mogłyby być części do składania na początku, a jak jest to niemożliwe to chociaż mogłaby być instrukcja.
Barbara, 10 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam
Łukasz, 10 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Pełen PROFESJONALIZM. Super kontakt. Super jakość !!!
Mirosław, 10 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Super obsługa. Podoba mi się kontakt telefoniczny z waszej strony przed realizacją zamówienie.
Mateusz, 6 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko ok
Joanna, 4 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Pełen profesjonalizm. Polecam
Marek, 3 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Super sprzedawca
IRENA, 3 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Sklep solidny, godny polecenia. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.
Justyna, 3 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Fotele zostały bardzo starannie zapakowana Szkoda tylko że nie zwrócili uwagi że jeden tylko był podrapany
Karolina, 2 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Wysylka szybka i sprawna. Swietny kontakt
Małgorzata, 2 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Dobry kontakt, szybka realizacja, produkty opisane i pokazane w sposób czytelny i ułatwiający decyzję, towar zgodny z oczekiwaniami i opisem
Andrzej, 2 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Super obsłga, szybko i zgodnie z opisem
Anna, 1 czerwca 2022
Ocena użytkownika:
Meble zgodne z opisem, szybka wysyłka.
Tomasz, 30 maja 2022
Ocena użytkownika:
wszystko przebiegło dobrze
Paulina, 26 maja 2022
Ocena użytkownika:
Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt
Iwona, 25 maja 2022
Ocena użytkownika:
Szybka i profesjonalna realizacja
grzegorz, 20 maja 2022
Ocena użytkownika:
Przemysław, 19 maja 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko OK
Stanisław, 19 maja 2022
Ocena użytkownika:
polecam
Agnieszka, 19 maja 2022
Ocena użytkownika:
Polecam, szybka wysyłka, miła obsługa, stół rewelacyjny, super!
Urszula, 19 maja 2022
Ocena użytkownika:
Super.
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie oraz za ocenę produktów.
1 pkt
za 1 zł