Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

(3804 opinii)

Ilość opinii: 938
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 2866
Procent opinii pozytywnych: 99%

Opinie w serwisie Wszystkie (2866) Pozytywne (98,8%) Neutralne (0,7%) Negatywne (0,5%)

Małgorzata, 16 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Zamówieni zostało szybko zrealizowane, wieszak po złożeniu ładnie się prezentuje. UWAGA! Zabrakło opisu , instrukcji montażu. Dobrze, że mąż ma zmysł techniczny, to razem sobie poradziliśmy. Ale laik , czy osoba starsza może sobie nie poradzić.....
Komentarz sklepu : Przepraszamy, standardowo instrukcja jest w środku, musiało dojść do pomyłki przy pakowaniu. Oczywiście mogliśmy w takiej sytuacji dosłać instrukcję mailem, szkoda, że nie zgłosiliście Państwo tego problemu wcześniej.
Danuta, 16 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko na wysokim poziomie. Polecam serdecznie.
Justyna, 12 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko ok. Polecam!
Iwona, 12 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko zgodne i szybka realizacja
Tomasz, 12 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Szybką wysyłka , profesjonslna obsługa, umiarkowane ceny
Mariola, 12 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Wszystko na wysokim poziomie, dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam
iwona, 10 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Polecam
Tomasz, 5 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Hk
Ewa, 5 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Dnia 23 grudnia 2021 r. zakupiłam u Państwa stolik kawiarniany na jednej nodze (faktura nr 6744/2021), nie spełnia moich oczekiwań. Jak to możliwe, że stolik kawiarniany na który spadnie kropla płynu zostawia nieusuwalne plamy. jak sama nazwa wskazuje, stolik kawiarniany narażony jest na wszelkie i częste zalewanie. Oprócz plam, z kantu stolika odchodzi nie wiem co? Papier, folia, tapeta??? Jestem bardzo niezadowolona z zakupu.
Komentarz sklepu : Przesłaliśmy na Pani adres mailowy potwierdzenie założenia reklamacji. Prosimy o dosłanie zdjęć obrazujących problem abyśmy mogli pomóc go rozwiązać.
IZABELA, 5 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Jestem bardzo zadowolona, dziękuję
Grzegorz, 5 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Szybka dostawa.
Milena, 5 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Polecam!
Piotr, 5 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Szybko, sprawnie i bez problemów.
Antek, 2 stycznia 2022
Ocena użytkownika:
Super!!
Małgorzata, 31 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, zdecydowanie polecam
Mateusz, 31 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Sklep godny polecenia pozdrawiam
Roman, 30 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Wzorowa obsługa klienta- zamówienie zrealizowane terminowo, pełna informacja. Firma godna polecenia.
Mariusz, 30 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Było trochę perturbacji z dostawą, finalnie jednak wszystko dotarło, a produkty spełniły nasze oczekiwania
Adam, 30 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
Agnieszka, 30 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Przejrzysty wybór produktów rzetelna informacja wszystko zgodne z opisem SUPER
Marta, 30 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Wszystko na najwyższym poziomie, polecam
Robert, 28 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Sprawnie i terminowo
Monika, 27 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Jestem mega zadowolona !
Wiesław, 24 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Jesteśmy zadowoleni z obsługi i otrzymanego towaru .
Jacek, 23 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo szybka dostawa.
Sąd, 22 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Dobra komunikacja. Czas realizacji trochę dłuższy od podawanego. Polecam.
Justyna, 22 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Polecam
Michał, 22 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Wszystko w jak najlepszym porządku. Dostałem dokładnie to, co zamawiałem. Wysyłka ekspresowa, pierwszy dzień roboczy od momentu złożenia zamówienia. Towar też super. Polecam!
Jakub, 21 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Ekspresowa realizacja zamówienia!
Jolanta, 20 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Szybko, sprawnie i zamawiany towar spełnienia oczekiwania
Marcin, 17 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
wszystko sprawnie i szybko polecam
Leszek, 16 grudnia 2021
Ocena użytkownika:
Szybka realizacja , świetne meble
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie oraz za ocenę produktów.
1 pkt
za 1 zł