Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

(2983 opinii)

Ilość opinii: 908
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 2075
Procent opinii pozytywnych: 99%

Opinie w serwisie Wszystkie (2075) Pozytywne (98,9%) Neutralne (0,5%) Negatywne (0,6%)

Bożena, 28 września 2020
Ocena użytkownika:
przesłane produktu zgodnie z zamówieniem sprawna obsługa
Władysław, 28 września 2020
Ocena użytkownika:
Agnieszka, 27 września 2020
Ocena użytkownika:
Wszystko ok, super kontakt.
Andrzej, 26 września 2020
Ocena użytkownika:
Super sklep. Bardzo dobry kontakt z działem sprzedaży. Polecam
Bernadeta, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
ciekawe produkty, zgodne z opisem
Jolanta, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
Natychmiastowa realizacja zamówienia można powiedzieć, dzisiaj zamawiam jutro otrzymuję, towar dobrej jakości obsługa bardzo miła
Barbara, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
Pełne zadowolenie.Zakupy bez najmniejszego problemu.Już poleciła znajomym.
Wojciech, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
Solidny sklep.
Teresa, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
Jestem super zadowolona oceniam na szóstke i obsługe
Izabela, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
Polecam,szybka dostawa,super kontakt!
Aleksandra, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
Sprawna i szybka obsługa
Michał, 24 września 2020
Ocena użytkownika:
Szybka wysyłka, świetny kontakt, polecam!
BOGUSŁAWA, 21 września 2020
Ocena użytkownika:
Szybka wysyłka towaru , dbałość o klienta
Agata, 21 września 2020
Ocena użytkownika:
Bardzo dobra obsługa, wszystko ok
Beata, 20 września 2020
Ocena użytkownika:
ok
Andrzej, 18 września 2020
Ocena użytkownika:
Polecam sklep w 100%. Dostawa szybka a zamówiony ławostół super elegancki i praktyczny.
Katarzyna, 18 września 2020
Ocena użytkownika:
pozytywna
Maria, 17 września 2020
Ocena użytkownika:
Wszystko idealnie .Polecam
Robert, 17 września 2020
Ocena użytkownika:
Towar zgodny z opisem, świetny merytoryczny kontakt, ekspresowa wysyłka
Paulina, 16 września 2020
Ocena użytkownika:
super, polecam szybka realizacja zamówienia
Tomasz, 16 września 2020
Ocena użytkownika:
Zamówiony stolik dotarł ekspresowo. Kontakt z firmą bez problemu. Przesyłka znakomicie zabezpieczona. Polecam
Mariola, 16 września 2020
Ocena użytkownika:
Szybka dostawa. Produkt zgadza się z zamawianym. Obsługa miła wszystko załatwione przez tel. W pracy akurat byłem ale pach pach i dogadane.
Marek, 16 września 2020
Ocena użytkownika:
andrzej, 16 września 2020
Ocena użytkownika:
Brak jakichkolwiek zastrzeżeń
Artur, 16 września 2020
Ocena użytkownika:
Super
Marek, 9 września 2020
Ocena użytkownika:
Elżbieta, 9 września 2020
Ocena użytkownika:
Jestem bardzo zadowolona z zakupu w Waszym sklepie . Lawostol jest bardzo ładnie i solidnie wykonany .
Stanisław, 9 września 2020
Ocena użytkownika:
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Wszystko jasne i przejzyste. Polecam ten sklep
Beata, 9 września 2020
Ocena użytkownika:
Szybka obsluga, dobra jakość .produkt zgodny ze zdjęciem w internecie polrcam
Wojciech, 9 września 2020
Ocena użytkownika:
rewelacja polecam fachowa obsługa i doskonała jakość
Zbigniew, 9 września 2020
Ocena użytkownika:
Super
Tomasz, 9 września 2020
Ocena użytkownika:
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie, za ocenę produktów oraz za prenumeratę newslettera.
1 pkt
za 1 zł