Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

Ocena sklepu:    9.78   
(1115 opinii)



Ilość opinii: 850
Łączna ocena: 9.8
Procent opinii pozytywnych: 99%


Ilość opinii: 265
Łączna ocena: 9.7
Procent opinii pozytywnych: 100%



Beata , 22 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Przychylny dla klienta. Profesjonalna i miła obsługa.

Dorota , 22 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Szybka wysyłka, wszystko przebiegło bezproblemowo, towar dobrze zabezpieczony. Polecam :)

Anna , 21 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
szybko, sprawnie i profesjonalnie

Renata , 20 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
szybko, sprawnie, solidnie

Karolina , 20 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Opinia jak najbardziej pozytywna. Po złożeniu zamówienia otrzymałam telefon od pracownicy sklepu, dzięki czemu mogłyśmy ustalić szczegóły dostawy i wniesienia mebli.

Robert , 20 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Bardzo fajny sklep z atrakcyjnymi cenami. Polecam

Paweł , 20 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(6/10)
Wygląda b.ładnie ale jest nie stabilny po podniesieniu.

Aleksander , 18 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Wielkie pozytywne zaskoczenie bo meble naprawdę szybko dotarły na miejsce ,plus bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą . Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie ;)pozdrawiam .

Ewa , 18 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(9/10)
Towar zgodny z oczekiwaniami,łatwy w montażu,w przystępnej cenie

Beata , 16 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
transakcja przebiegła pomyślnie-polecam

Agnieszka , 14 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Kupiłam z Kup meble.pl ławostół i towar zgadzał się z opisem. Termin był krótszy niż oczekiwałam,i to na plus

Justyna , 14 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Bardzo mił szybko i sprawnie

Michał , 14 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
TOP sklep

Anna , 14 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Polecam szybko sprawnie wszystko się zgadza towar zgodny z opisem

Stanisław , 13 czerwca 2017
Ocena użytkownika:
(10/10)
Bardzo fachowe podejście do klienta. Zamówienie zostało przyjęte dosłownie w parę godzin od otrzymania wpłaty. A sfinalizowanie zakupu w kilkanaście dni od zamówienia.