Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

(3633 opinii)

Ilość opinii: 925
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 2708
Procent opinii pozytywnych: 99%

Opinie w serwisie Wszystkie (2708) Pozytywne (98,9%) Neutralne (0,6%) Negatywne (0,5%)

Małgorzata, 18 września 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo dobry kontakt i miła obsługa, przesyłka szybko dotarła.
Grażyna, 18 września 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo pozytywna.
Michał, 16 września 2021
Ocena użytkownika:
Brakowało informacji na stronie. Miła Pani pomogła przez telefon.
Janusz, 16 września 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo profesjonalne podejście do mnie jako klienta. Dziękuję i polecam!
Urszula, 16 września 2021
Ocena użytkownika:
SKLEP GODNY POLECENIA , ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE ZGODNIE Z PODANYMI TEMINAMI, SOLIDNIE ZAPAKOWANE
Halina, 16 września 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo dobra.
JERZY, 16 września 2021
Ocena użytkownika:
JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z PRODUKTU JAK I OBSŁUGI. OCENA 9 BO NIE MOGĘ WAS POZBAWIAĆ MOTYWACJI. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.
Mirosław, 13 września 2021
Ocena użytkownika:
Wszystko w najlepszym porządku. Z jakości jestem zadowolony. Miałem uszkodzony gwint na jednej ze śrub. Po zgłoszeniu dosłano bez problemu kurierem. Polecam Sprzedającego
Magdalena, 10 września 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo sprawnie, obsługa bardzo pomocna. Polecam
Ewa, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Dobry kontakt, miła obsługa. Polecam
Bernard, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Duży asortyment z dobrymi opisami produktów. Przejrzysta nawigacja i łatwość wyboru. Polecam
Ireneusz, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Szybko, rzetelnie, zgodnie z oczekiwaniami
Małgorzata, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Ok
Marek, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Miła i kulturalna obsługa, bardzo gustowne meble, ale niestety nie mają usługi składania zamówionego sprzętu - trzeba samemu się męczyć.
Magdalena, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Szybka i bezproblemowa dostawa. Jestem zadowolona z zakupionego stołu.
Michał, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa , produkt wysokiej jakosci
Patrycja, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Fachowo, rzetelnie, szybko, polecam zakupy a kupmeble.pl.
Agnieszka, 9 września 2021
Ocena użytkownika:
Wszystko odbyło się profesjonalnie, wzorowa obsługa.
Dagmara, 6 września 2021
Ocena użytkownika:
Duży wybór i bezproblemowy kontakt
Nicoletta, 5 września 2021
Ocena użytkownika:
Polecam miła obsługa
Sylwia, 4 września 2021
Ocena użytkownika:
Świetna, miła i ekspresowa obsługa. Polecam w 100%
robert, 3 września 2021
Ocena użytkownika:
Szybka dostawa
Mariusz, 3 września 2021
Ocena użytkownika:
Obsługa sklepu super. Wszystko na czas i obsługa miła. Inni niech się uczą.
Krystyna, 3 września 2021
Ocena użytkownika:
Szybko, sprawnie. Dobre wrażenie z obsługi i dobry towar. Polecam!
Katarzyna, 3 września 2021
Ocena użytkownika:
Zamówienie w perfekcyjny sposób zrealizowane. Polecam
Ludmiła, 31 sierpnia 2021
Ocena użytkownika:
Obsługa profesjonalna, miła i bardzo sprawna - na 10
Zuzana, 28 sierpnia 2021
Ocena użytkownika:
Polecam, bez zastrzeżeń.
Aleksandra, 28 sierpnia 2021
Ocena użytkownika:
Sam sklep bez zastrzeżeń. Szybka realizacja.
Ewa, 26 sierpnia 2021
Ocena użytkownika:
Sklep bardzo dbający o swojego klienta! Towar dotarł bardzo szybko. Wszystko zgodnie z planem! Polecam wszystkim ;)
Anna, 26 sierpnia 2021
Ocena użytkownika:
Jestem bardzo zadowolona, miła obsługa, spełniono wszystkie moje prośby, dostawa błyskawiczna.
Aleksandra, 26 sierpnia 2021
Ocena użytkownika:
Szybko i solidnie
Paweł, 26 sierpnia 2021
Ocena użytkownika:
Jestem bardzo zadowolony z jakości mebla. Jedyny minus to instrukcja, która mam wrażenie była do podobnego, aczkolwiek innego mebla. Sporo rzeczy nie pokrywało się z instrukcją.
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie oraz za ocenę produktów.
1 pkt
za 1 zł