Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

(4039 opinii)

Ilość opinii: 949
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 3090
Procent opinii pozytywnych: 99%

Opinie w serwisie Wszystkie (3090) Pozytywne (98,8%) Neutralne (0,7%) Negatywne (0,5%)

Jolanta, 23 września 2022
Ocena użytkownika:
Szybko, sprawnie
Wioleta, 23 września 2022
Ocena użytkownika:
Polecam
Barbara, 22 września 2022
Ocena użytkownika:
Jest ok
Jadwiga, 22 września 2022
Ocena użytkownika:
Z całego serca polecam zakupy w sklepie ,, KUPMEBLE".PL. Spotkacie się Państwo z uprzejmą obsługą. Zamówiłam 4 krzesła ,,Juliusz''. Nie zaznaczyłam kodu promocyjnego i ...niespodzianka! Firma SAMA zwróciła mi nadpłatę uwzględniając należną mi promocję. Czy ktoś zna drugą taką firmę? Dostawa przed terminem. Krzesła SUPER! Dziękuję , pozdrawiam i życzę pomyślności w każdej dziedzinie życia.
Hanna, 22 września 2022
Ocena użytkownika:
Polecam ten sklep. W razie potrzeby kontakt telefoniczny. Szybka realizacja zamówienia.
Agnieszka, 22 września 2022
Ocena użytkownika:
Polecam. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
Ewa, 15 września 2022
Ocena użytkownika:
Solidnie spakowany ławo stół szybko i sprawnie dostarczony
Katarzyna, 15 września 2022
Ocena użytkownika:
Szybka wysyłka, jedyny minus towar posiadał drobne odpryski, na szczęście w miejscu niewidocznym po złożeniu.
Daniel, 14 września 2022
Ocena użytkownika:
Świetny stół kawowy
Dorota, 14 września 2022
Ocena użytkownika:
Bardzo profesjonalna obsługa. Towar w 100 % zgodny z opisem. Polecam zakupy u danego sprzedawcy.
Barbara, 14 września 2022
Ocena użytkownika:
ok
Barbara, 14 września 2022
Ocena użytkownika:
Dobry kontakt ze sklepem, wszystko zgodnie z ustalonymi terminami
Piotr, 12 września 2022
Ocena użytkownika:
Jest ok.
Małgorzata, 11 września 2022
Ocena użytkownika:
Profesjonalna obsługa, meble wysokiej jakości, czas realizacji zamówienia nieco za długi
Magdalena, 7 września 2022
Ocena użytkownika:
Profesjonalna, szybka i konkretna, otrzymałam wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu. Pełna kultura, gratuluję pracowników. Przesyłka dotarła błyskawicznie i w komplecie Dziękuję ♥️
Agnieszka, 7 września 2022
Ocena użytkownika:
Bardzo sprawnie.
Marta, 2 września 2022
Ocena użytkownika:
Zamówienie zrealizowane wszystko przebiegło pomyślnie , sklep kontaktuje się z klientem , wszystko w najlepszym porządku . Produkt super !
dominika, 1 września 2022
Ocena użytkownika:
czas realizacji dłuższy niż pierwotnie podany, ale poza tym bardzo sprawna obsługa zamówień
MARIA, 25 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Bardzo dobry kontakt telefoniczny.
Wioletta, 24 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Szybko i sprawnie
Michał, 24 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Bardzo pomocna osbługa online, szybkie sprawdzenie dostępności zapasowych cześć, wysyłka po paru dniach ale i tak świetny kontakt, polecam
Magdalena, 19 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Bardzo mila i pomocna obsluga,zamowilam komplet stolikow w niepasujacym kolorze.Wciagu kilku dni zostaly wymienione na wlasciwe.Pozdrawiam mila Pania ,ktore mi pomogla.
Patrycja, 18 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Szybka, sprawna i niezwykle miła obsługa. Świetny kontakt, meble przepiękne :)
Aleksandra, 17 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Polecam
Karina, 17 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Bardzo polecam :) Miła i pomocna obsługa :)
Barbara, 17 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
zamowione lustro przyszlo bardzo szybko , polecam ten sklep
Jacek, 14 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Sklep ok. Kontakt bez uwag. Realizacja zamówienia zgodnie z terminem.
Sylwia, 12 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem, świetny kontakt ze sprzedawca. POLECAM
Andrzej, 11 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Szybka i rzetelna obsługa
Elżbieta, 11 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Jestem bardzo zadowolona Osoby z którymi miałam kontakt kompetentne i chetne do pomocy a jest to też ważne Dziękuję
DANUTA, 11 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
ekspresowa dostawa , dziękuję i pozdrawiam
Krzysztof, 11 sierpnia 2022
Ocena użytkownika:
Kupiłem niewiele ale bez zarzutów !
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie oraz za ocenę produktów.
1 pkt
za 1 zł