Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

(4193 opinii)

Ilość opinii: 954
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 3239
Procent opinii pozytywnych: 99%

Opinie w serwisie Wszystkie (3239) Pozytywne (98,8%) Neutralne (0,7%) Negatywne (0,5%)

Ewa, 27 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Mam jak najlepsze zdanie. Rzeczowo i profesjonalnie.
Grzegorz, 27 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Zamówienie zgodne z opisem. Zwięzła i rzeczowa informacja telefoniczna pracownika o przyjęciu zamówienia i wysyłce. Przesyłka otrzymana w drugim dniu od złożenia zamówienia. Oby wszystkie sklepy stosowały takie standardy.
MIROSŁAWA, 26 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Kupiłam małe biurko, jest naprawdę bardzo dobrze wykonane i cena jest dość przystępna Przesyłka doszła w ciągu dwóch dni,bardzo dobrze zapakowana nic się nie uszkodziło.Jestem bardzo zadowolona. Na pewno jeszcze tu wrócę.
Magdalena, 25 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Szybko, sprawnie, produkty zgodne z zamówieniem
Karolina, 25 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Fachowa i rzetelna obsługa telefoniczna. Szybka realizacja zamówienia. Przesyłka na czas. Polecam!!!
DAMIAN, 25 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Super Sklep towar zgodny z opisem
Marek, 24 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Wszystko ok .
Irena, 22 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Sklep współpracuje z firmą kurierską GLS, której usługi są co najmniej wątpliwej jakości, to było naprawdę złe doświadczenie, nie pierwszy raz zresztą. Jest to powód, dla którego nie mogę zakupów w tym sklepie ocenić wyżej.
Krystyna, 20 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Dobra współpraca :-)
Krzysztof, 20 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.
Sylwia, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Bardzo sprawna i kompetentna obsługa. Szafka przepiękna :) Polecam z całego serca.
Piotr, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam
Joanna, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Bardzo fachową i miła obsługa
Katarzyna, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Super szybki i bezproblemowy zakup
Aleksandra, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam
Sylwia, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Stolik super. Szybka wysyłka.
Arkadiusz, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Szybko i zgodnie z zamówieniem, polecam.
Sylwester, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam
Dariusz, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam sklep. Towar zgodny z opisem, dobry kontakt.
Janina, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Bardzo profesjonalne podejście do klienta,dostałam dużo email z instrukcją obsługi,pielęgnacji mojego produktu i wysyłki wyrazie uszkodzenia w transporcie ,pomoc ,nr. tel.
Urszula, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam,szybko,sprawnie
Małgorzata, 19 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Bardzo ładna i solidnie zrobiona, polecam.
Izabela, 11 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
SUPER OBSŁUGA
Marcin, 11 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam, profesjonalnie, szybko, wszystko ok.
Ewa, 11 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Przemiła obsługa , bardzo szybka wysyłka a produkt zgodny z opisem
Malgorzata, 11 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Zamówienie szybko zostało zrealizowane. Jakość mebli zgodna z oczekiwaniami.
Piotr, 5 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Produkt bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem. Co mnie zaskoczyło, to kontakt z Państwa strony z informacją jaki jest czas oczekiwania i że postaracie się Państwo dostarczyć produkt przed świętami i tak się stało. Rewelacja, taki standard obsługi zdarza się niezwykle rzadko.
Monika, 4 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Ok
Monika, 4 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
piękne krzesła, szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i miła obsługa.
Justyna, 4 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Polecam . Meble solidne i zgodne z opisem
Karolina, 3 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
Ok
Jadwiga, 2 stycznia 2023
Ocena użytkownika:
sklep godny polecenia
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie oraz za ocenę produktów.
1 pkt
za 1 zł