Opinie

Opinie o sklepie

Obsługa sklepu nie ingeruje w treść opinii poza oczywistymi przypadkami nadużyć, umieszczania reklam, linków do stron www, wulgaryzmów lub treści naruszających prawo. Do wystawienia opinii uprawnieni są klienci sklepu Kupmeble.pl. Poniżej prezentujemy opinie zebrane w różnych serwisach oraz w naszym sklepie, łączna ocena jest sumą wszystkich tych ocen.

(3420 opinii)

Ilość opinii: 920
Procent opinii pozytywnych: 99%
Ilość opinii: 2500
Procent opinii pozytywnych: 99%

Opinie w serwisie Wszystkie (2500) Pozytywne (98,9%) Neutralne (0,6%) Negatywne (0,5%)

OLGA, 15 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam.
Kinga, 15 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Rzetelny
Beata, 14 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Szybka realizacja zamówienia, bezpośredni kontakt z pracownikiem sklepu przed wysyłką. Zamówienie odpowiednio zabezpieczone przed uszkodzeniem.
Paweł, 14 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Szybka wysyłka, produkt wygląda jak na zdjęciu. Polecam
Marjana, 14 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo rzeczowa obsługa i szybka realizacja zamówienia
Paulina, 14 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Polecam przesyłka blyskawiczna dwa dni i już u mnie były meble ogrodowe również dzień wcześniej dostałam telefon z informacją co się dzieje z przesyłką ☺️ firma rzetelna ☺️
ROMAN, 14 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Jestem bardzo zadowolona, ława zgodna z opisem, czas dostawy w przewidzianym terminie. Polecam
EWA, 14 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Solidna firma Zamówiony stół bardzo fajny Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry
Maciej, 14 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Ok
Magdalena, 13 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Rzetelna firma. Profesjonalny kontakt. Bardzo szybka realizacja Zamówienia.
Joanna, 12 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
wszystko w porządku
Izabela, 11 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Gorąco polecam.
Andrzej, 10 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Super, bardzo sprawnie i szybko !
Małgorzata, 8 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Zamówiony stół został dostarczony dużo szybciej niż się spodziewaliśmy. Wcześniej otrzymaliśmy wszystkie próbki blatów, o które prosiliśmy.
Monika, 8 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Rewelacja
Ewa, 8 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Towar zgodny z opisem szybka wysyłka
tomasz, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Szybki kontakt z informacją o wysyłce. Polecam
Kamila, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Polecam.
Martyna, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Ekspresowa przesyłka, fajne meble, adekwatne do ceny
Marianna, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem .
Anna, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Wszystko fajnie gdy by można było na miarę przykręcić środę trafiają w otwory, które nie są przykręcone prosto tylko trzy prawidłowo a jedna się schowała bo nie pokrywa się z dziurka w blaszce która przykręca się oparcie .. tak to wszystko bez zastrzeżeń materiał który łatwo wyczyścić i mięciutka tapicerka ... pozdrawiam
Renata, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
jestem b.zadowolona z pracy Panstwa sklepu.dziękuję w razie potrzeby chetnie ponownie skorzystam z Waszych usług
Janusz, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Piotr, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Mila obsluga I terminowosc
Mariusz, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Profesjonalna obsługa!
January, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Profesjonalizm obsługi klienta zaraz po zamówieniu i opłaceniu-i jeszcze czas otrzymania przesyłki krótszy o 14 dni!!!
Mirosława, 7 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Super
Anna, 1 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo rzetelna firma, mebel wykonany solidnie, przesyłka dobrze zapakowana.Polecam!
Marek, 1 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Bardzo miła i profesjonalna obsługa na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam ten sklep.
Żaneta, 1 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Polecam
Iwona, 1 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Ława śliczna , solidne wykonanie szybka realizacja zamówienia .
Teresa, 1 kwietnia 2021
Ocena użytkownika:
Warty polecania
Program lojalnościowy
Zbieraj punkty i wymieniaj je na bony zakupowe - nawet do 150 zł.
Punkty otrzymasz za zakupy w sklepie oraz za ocenę produktów.
1 pkt
za 1 zł